Crown Trade – осигурява най-добрия грунд за всяка работа

Новини

Crown Trade – осигурява най-добрия грунд за всяка работа

Вие знаете, че ключът към безупречения краен разултат при всяка една работа е добрата основа – и Crown Trade, със своята гама от качествени продукти, е тук за да ви предложи най-добрия грунд за тази цел!
За повече от 200 години сме разбрали, че професионалната работа на декоратора е от съществено значение за постигане на безупречен цялостен резултат и завършек,
способни да издържат проверката на времето.
Използвали сме целия си опит натрупан през годините, за да създадем най-добрите грундове и продукти за подготовка,
на които можете да разчитате за получаване на максимално добър резултат, независимо от околната среда и вида на основата.
Nikki Cosgrove, Crown Trade Бранд Мениджър, казва: „Всеки професионален декоратор знае, че подготовката на основата е ключа към добрия краен резултат“
Ние сме инвестирали много в научни изследвания и развитие, за да гарантираме, че нашите грундове и продукти за подготовка притежават високо качество,
покриват изцяло изискванията на пазара и са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба
“Разполагаме с широка гама налични продукти, от такива за ежедневна употреба до специализирани огнезащитни системи, като всички те осигуряват здрава и солидна основа за крайните покрития.“
Един от ключовите продукти от гамата на Crown Trade е известният P.S.B Stain Block Primer.
С последните подобрения във формулата му продуктът гарантира отлична белота и покривност, даже и в най-предизвикателните и проблемни области.
Ако търсите сериозна защита идеалният избор е този висококачествен грунд на водна основа.
Предотвартява появата на петна, включително и на такива от никотин. Създава повърхностен филм отблъскващ вода и дори графити.
Идеален за големи интериорни и екстериорни повърхности, с нанасянето на Crown Trade P.S.B Stain Block Primer на две ръце ще предотвратите появата на петна и ще подготвите перфектната основа за последващото финишно покритие.
За „предизвикателни“ основи Crown Trade Grip Extreme Primer е продуктът наложил се еднакво добре както за вътрешна, така и за външна употреба.

Предлагащ изключителна адхезия това е грундът, който може да бъде използван както върху основи като стъкло, керамични плочки, меламин и прясно боядисани повърхности,
така и върху дърво и цветни метали.
Бързо съхнещ, той позволява нанасяне на следващо покритие (втора ръка) до час, което дава възможност за завършване на работата в рамките на един ден.
И накрая грундът Crown Trade’s Alkali Resisting Sealer за решаване на широк спектър от проблеми.
Подходящ за употреба в открити и закрити пространства, за грундиране, покриване и стабилизиране на нови алкални повърхности като прясна варова мазилка, цимент и бетон.
Формулата осигурява също солидна основа за уплътняване на фини пукнатини и стабилизиране на прахообразни и варовити повърхности.
Тези продукти се предлагат в разфасовка от 5л за професионалния пазар и в по-малки разфасовки за удобство при декорация в домашни условия.
Тези основни грундове се допълват и от специализираните продукти от гамата, в т.ч.Crown Trade Fastflow Quick Dry Primer, разработен в система с Crown Trade Fastflow Quick Dry gloss system.
При нужда от допълнителна информация можете да ни посетите на
www.crowntrade.co.uk/product-category/exterior-products/primers-preparation-exterior-products. или да позвъните на телефон 02 44 33 773.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Всички права запазени Би енд Ес Комерс 2017 Изработка на уеб сайтове и онлайн магазини от 2PWebDesign.net